Klubaftener

I sommerhalvåret fisker vi, men om vinteren mødes vi hver torsdag, fra 19.30 til 21.30, i klubhuset “Høllet”. Sæsonen i høllet strækker sig fra slutningen september til det sene forår.
Her beskæftiger vi os med bl.a. fluebinding, fremstilling af woblere, blink og spinnere. Det er også i høllet at instruktion i Månedens flue finder sted.
Det er også i klubhuset at de nyeste “lystfiskerhistorier” flyver rundt, eller gamle bliver pudset af. Uanset om du er til praktisk forberedelse af sæsonen, eller bare en hyggelig sludder, så kig forbi! 

Klubture

Vi tager jævnligt på klubture til såvel egne vande som til ‘fremmede’ vande. Flere af vore ture er tilbagevendende begivenheder, bl.a. den årlige tur til Bjerkreimselven i Norge. Husk! Du kan altid se det opdaterede Turprogram her på siden. 

Arrangementer

Vi laver også arrangementer for vores medlemmer, ligesom vi deltager i offentlige arrangementer. Det kan være alt fra foredrag til kasteundervisning. I den forbindelse trækker klubben på sit brede netværk i lystfiskerverdenen.
Tag et kig i Aktivitetskalenderen for at se de kommende arrangementer i Fynske Lystfiskere. 

Har du prøvet en havkajak?

En ny dille er over os, fiskeri fra havkajak. Fynske Lystfiskere har derfor valgt at indkøbe markedets bedste havkajakker som klubbens medlemmer kan låne. Er du ikke medlem af Fynske Lystfiskere, har du alligevel mulighed for at låne en havkajak til en billig pris. Alt hvad du behøver er at kontakte klubben.
Fynske Lystfiskere råder over 4 stk. Heritage kajakker udstyret til fiskeri og med svømmeveste.
Prisen for lån pr. dag kr.150,- eller kr.200,- for en weekend. Transport sørger man selv for.
Er du medlem af foreningen, ja så er det GRATIS.

Så meld dig ind og få ligeledes adgang til en masse fiskevand, og et aktivt klubliv.