BLIV MEDLEM NU!

Bliv medlem i dag og få hjælp af en fiskementor!

Som medlem af Fynske Lystfiskere kan du få hjælp af en fiskementor til at komme i gang med f.eks.

  • Fiskeri efter havørred i åen
  • Fiskeri efter bækørred og stalling i mindre åer og bække
  • Fiskeri efter havørred på kysten med enten flue eller spin

Når du er meldt ind kan du kontakte Mentorkoordinator Claus Damsgaard på telefon 20 72 65 73 og få en snak om hvad du har brug for. Derefter får du tildelt en mentor, som hjælper dig i gang med dit medlemskab i Fynske Lystfiskere og booster din lystfiskerkarriere.

13305152_1138054106215627_5567102282612215326_o
Medlemsfordele

Fiskevand

Som medlem af Fynske Lystfiskere har du adgang til fiskeri i Odense Å, Stavids Å, Linved Å, Brænde Å og Hågerup Å her på Fyn. I Jylland kan du fiske i Hoven Å, Omme Å og Simmelbækken.

Aktiviteter og undervisning

Du kan komme med på alle vores klubture, som vi altid arrangerer billigere end naboen. I 2016 er turene gået til Øland i Sverige efter havørred, Bjerkreimselven i Norge og Skjern Å i Danmark efter laks, Lyø og Avernakø efter havørred, vores åer efter bækørred og vi skal da også en tur til Årø efter havørred her til efteråret.

Derudover er der 2 gange årligt fluekasteundervisning med certificeret instruktør, fluebindingskurser, kystfisker- og åfiskerkurser og derudover selvfølgelig vores nye mentorprogram.

Nye fiskeoplevelser sammen med andre

Det vigtigste er selvfølgelig at dele alle disse med en masse andre ligesindede i alle aldre. Der er altid en fiskemakker klar på en tur!

God samvittighed og flere fisk til alle

Som medlem af Fynske Lystfiskere, bliver du også medlem af Vandpleje Fyn og Danmarks Sportfiskerforbund. Det er vores aktive og politiske organer, der sørger for at forbedre forholdene for fisk og lystfiskere over hele landet. Sammen står vi stærkest i kampen for et bedre fiskeri for alle!

 

Fynske Lystfiskere er gået over til indmeldelse gennem Danmarks Sportsfiskerforbund, det betyder at du nu kan købe et medlemskab direkte på fiskekort.dk

Når du har købt et medlemskab på fiskekort.dk bliver du oprettet i DSF’s system og kort derefter modtager du alt hvad du behøver for at kunne printe dit medlemskort. I mellemtiden kan du benytte din kvittering fra fiskekort.dk som midlertidigt medlemsbevis.

BLIV MEDLEM NU!

 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden på mail@fynskelystfiskere.dk