Under mottoet ‘en aktiv forening’ er Fynske Lystfiskere i dag en lille velstruktureret forening med omkring 100 medlemmer. Aktiv fordi mange medlemmer arbejder i diverse udvalg, både i og uden for klubben, eller på anden måde gerne giver en hånd med i foreningsarbejdet.

Det som er klubbens varemærke, er uden tvivl vores fiskevand fordelt på Fyn og i Jylland, og uden dette ville der nok ikke være megen forskel på netop vores forening, og de mange andre små foreninger, der med tiden er kommet til.
Uden vores velfungerende vandplejeudvalg, ville det da også være svært at bevare den store mængde fiskevand, klubben i dag råder over. Udvalget har gennem samarbejde med bl.a. Fiskeringen og med vores mange lodsejere vist sit kunnen og er en vigtig brik i foreningsstrukturen. Ligeledes har udvalget ansvaret for opsyn og vedligeholdelse ved vandløbene, og med næsten 20 km. fiskevand er dette ikke altid en let opgave.

Fynske Lystfiskere har desuden eget klubhus ‘Høllet’, som hver torsdag danner rammen om bl.a. fluebinding, grejfremstilling og kammeratlig hygge, her har du ligeledes mulighed for at læse de nyeste lystfiske magasiner.

Så kig forbi og oplev en hyggelig atmosfære…